Geschiedenis

Tweewielercentrum Oosterland,  gelegen op Schouwen-Duiveland  is  van start gegaan in het jaar 2004. Doordat we zijn begonnen met het verkopen van de bekende merken zoals Batavus en Sparta hebben we ervoor gezorgd dat we goede kwaliteit fietsen op de markt brengen. Vooral de e-bikes  doen het goed. De e-bike, een fiets die elektrisch word aangedreven zo kunnen we ook voor de oudere mensen klaarstaan. Een mooie vooruitgang.
Ook de kinderfietsen brengen we met kwaliteit op de markt, de stoere Batavus snake fietsen voor de jongens en de kleine oma fietsen voor de meisjes. En voor de allerkleinste kids werken we samen met het merk Loekie en Volaire en uiteraard Batavus. Rond het jaar 2008 zijn we ook begonnen met het leveren van Montego. Montego is een fietsenmerk wat door Montone Cycling B.V. word gevoerd en geheel in eigen beheer wordt ontwikkeld. Deze fietsen zijn ook goed van kwaliteit en tegen een scherpe prijs verkrijgbaar.
Op dit moment verkopen we op Schouwen-Duiveland  veel elektrische fietsen, onder andere de merken Sparta en Batavus. Deze fietsen zijn uitgerust met moderne technologie en met deze fietsen kan men er vanuit gaan dat er met één acculading circa 75 kilometer gefietst kan worden.
Natuurlijk staan we ook klaar voor de reparaties aan uw fiets. Heeft u een lekke band of uw verlichting werkt niet meer kom dan gerust bij ons langs en dan kunt u weer veilig op weg. Voor de elektrische fietsen voeren wij onderhoudsbeurten en allerlei andere reparaties uit.
Kortom mocht er wat aan uw fiets mankeren of bent u toe aan een nieuwe. Bel gerust of kom eens langs. Ook hebben wij een groot assortiment accessoires.

 

Locatie

We zijn gevestigd aan de rand van oosterland in gemeente Schouwen-Duiveland in de prachtige provincie zeeland. We zijn gemakkelijk te bereiken via de rijksweg N59.

Deze website maakt gebruik van cookies om u beter van dienst te zijn.